Dnes je 24. 4. 2024, 10:18. Meniny má Juraj.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164438
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

HOKEJ: Skelleftea - Lulea (OK)

www.tipni.com

Vo švédskej Elitserien sú na programe dnes oba semifinálové zápasy a my sa pozrieme bližšie na jeden z nich. Skellefttea je nepochybne aktuálnu sezónu najväčším prekvapením súťaže, keď v základnej časti skončili na 3. mieste a o 1. pozíciu ich obralo len horšie skóre resp. vzájomné zápasy. Skeleftea je mužstvom s najlepšou ofenzívou a na svojom ľade to platí dvojnásobné, kde sú najlepším celkom ligy, keďže v 28 zápasoch pred vlastnými fanúšikmi vyhrali až 22 a to s výborným útočným ukazovateľom takmer 4 strelené góly na zápas. V štvrťfinále prešli cez Linkopings až po 7 odohraných zápasoch a v semifinalovej sérií s Luleou prehrávajú už 0:2 na zápasy, keď v oboch stretnutiach sa predlžovalo za stavu 3:3, no v oboch prípadoch boli hráči Luley tým šťastnejším mužstvom. V poslednom zápase, ktorý prehrali v Luley,  boli hostia lepším mužstvom, no zápas si prehrali vlastne sami, keďže v polovici stretnutia vyhrávali 3:1. V zostave domácich sa s určitosťou neobjaví len obranca Koistinen, ktorý v Play off ešte nezasiahol do hry a otázne štarty sú kapitána Warga a juniora Larssona.

Ich súper je Lulea, mužstvo, ktoré si takisto postup do semifinále museli vybojovať až po 7 stretnutiach s Djurgardenom. Po základnej časti delilo tieto dve mužstvá 8 bodov. Lulea sa vyznačuje výbornou defenzívou, ktorá však býva na úkor slabšieho útoku čo je aj ich prípad, keďže sú druhým najmenej skórujúcim mužstvom súťaže. Vonku mali v Základnej časti absolútne vyrovnané štatistiky 14-14 a skóre 57:57. Ak nerátame ich výhry v predĺžení, tak nevyhrali už 6 zápasov v rade a dnes to bude takisto určite zaujímavý zápas.

V skratke: Skelleftea je v tejto sérií zatiaľ smutnejším mužstvom, keď oba zápasy prehrali po riadnej hracej dobe. Ich silu vidím hlavne v ofenzíve a ich domácich zápasoch. Ak dnes nevyhrajú, tak sa fakticky môžu už rozlúčiť s finále , takže im ide viacmenej o všetko. Hostia sú pre mňa len priemerným mužstvom a momentálne aj šťastnejším celkom, aj keď kvalitu mužstva určite majú. Dnešný tip bude s menším kurzom, avšak bude to kvôli poistke víťaza zápasu, keďže oba celky sú "vyznávačmi" nadstaveného času.

Tip: Skelleftea víťaz zápasu

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt