Dnes je 25. 4. 2024, 18:17. Meniny má Marek.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164443
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

FUTBAL: De Graafschap - Breda (KO)

www.tipni.com

Sobotňajšia analýza bude z trošku na tejto stránke nezvyčajnej ligy a to z holandskej najvyššej, kde sa stretnú tabuľkoví susedia. De Graafschap ako minuloročný suverénny víťaz druhej holandskej ligy sa podľa očakávania nachádza v spodnej polovici tabuľky, keď im po 28 odohraných kolách patrí 14. miesto so ziskom 33 bodov. Ich najväčšiu slabinu by som videl v slabej efektivite ofenzívy, keďže na takú útočnú ligu, ako je tá holandská, majú len slabý priemer jeden strelený gól na zápas. Pred vlastnými fanúšikmi ako sa to aj očakáva u slabších mužstiev, je to poznanie lepšie. V 14-ich zápasoch prehrali len 2 duely, čo je totožná štatistika ako líder PSV. Celkovú domácu bilanciu majú 6-6-2 a aktívne skóre 19:18, čiže doma sú vcelku silným mužstvom. V poslednom kole pred repre prestávkou prehrali na pôde Nijmegenu najtesnejším rozdielom 0:1, no dva zápasy predtým bodovali na svojej pôde naplno, keď zdolali posledný tím Willem II 2:1, či dokonca 5. tím tabuľky Den Haag 1:0. Tento rok mierne šokovali aj víťazstvom vo Feyenoorde 1:0. Tréner Darije Kalezič, ktorý v De Graafschap aj ukončil aktívnu kariéru nemôže počítať v tomto zápase s obrancami - Nalbantolu (15 zápasov - 3 góly), Saeijs (14-0) a stredopoliarom Overgoorom (18-1). Toto sú traja dôležitejší hráči, ktorí nemôžu v tomto zápase zabojovať o body.

Hostiť budú trápiacu sa Bredu, ktorej patrí o jedno miesto lepšie umiestnenie, ako ich súperovi, avšak len kvôli lepšiemu skóre. Breda je známy tím svojou silou hlavne z domácich zápasov, kde ani najsilnejšie mužstvo nemôže počítať popredu s bodmi. Jarnú časť je však Breda tragická. Nielenže vonku sú celú sezónu slabý tím, keď v 13-ich zápasoch prehrali až 10 stretnutí s vysoko pasívnym skóre 11:32, ale už o body prichádzajú aj na svojej pôde, čo svedčí o tom, že tento tím je v hernej kríze. Veď v posledných 8-mich zápasoch prehrali až 7 s hrozivým skóre 5:19. V poslednom kole to bolo pred vlastnými fanúšikmi proti Groningenu 0:1. K tomu všetkému v dnešnom zápase sa nepredstaví v drese hostí hviezda útoku Amoah (23 zápasov - 9 gólov) a dvaja dôležití zadáci Koenders (20-0) a Penders (24-1). Všetci traja patria k oporám mužstva.

V skratke: V tomto 6-bodovom zápase zatiaľ obom mužstvám o nič nejde, keďže od zóny zostupu ich delí 11 bodov, no mužstvo, ktoré vyhrá, si určite viac vydýchne. Z môjho pohľadu by to mali byť domáci, ktorým síce takisto chýbajú hráči, no doma sú dosť silným mužstvom a nezvyknú na svojej pôde púšťať body. Hostiť budú momentálne najslabšie mužstvo ligy a za taký kurz by bol hriech neskúsiť víťazstvo domácich.

Tip: 1

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt