Dnes je 20. 4. 2024, 04:37. Meniny má Marcel.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164425
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

TENIS: Dulgheru - Medina G. (KO)

V španielskej Marbelle si dnes zmerajú sily Rumunka Alexandra Dulgheru a domáca hráčka Anabal Median Garrigues. Rumunská hráčka odohrala na turnaji veľmi ťažké 1. kolo. Jej súperkou bola mladá a málo známa Ruska Pivovarová. Na prekvapenie mala Rumunka veľké problémy a nechýbalo veľa aby sa s turnajom rozlúčila. Dulgheru sa trápila pri vlastnom servise, keď musela čeliť až 15 brejkbalom. Rumunka plnila štatistiky hlavne dvojchybami, ktorých bolo nakoniec až 8. Po druhom podaní dokázala vyhrať len 22% fiftínov. Jej súperka však nedokázala využiť slabší deň Dulgheru a doplatila aj na svoju mladícku neskúsenosť. Napriek tomu, že sa Rumunka predstavila na jej najobľúbenejšom povrchu, mala evidentne problémy adaptovať sa z amerického hardu na antuku. Na poslednom turnaji v Miami síce naznačila zlepšenie formy, ale celkovo je jej sezóna slabšia.

Jej súperkou bude domáca tenistka, ktorá včera doslova zničila Češku Benešovú. Medina Garrigues čelila počas celého zápasu jedinému brejkbalu a svojej súperke dovolila uhrať len dva gemy. Pritom Benešová nepatrí medzi ľahké súperky. Španielka nemala problémy pri vlastnom servise a hrozila pri každom podaní českej hráčky. Jej včerajší výkon bol takmer bezchybný a domáca hráčka len potvrdila výrazne zlepšenie formy z Miami. Tak ako jej dnešná súperka, aj Medina Garrigues obľubuje antuku. Minulý rok skončila v Marbelle v 2.kole na rakete Talianky Erraniovej. Myslím si, že dnes sú jej šance na postup podstatne väčšie.

Ak si porovnám herný prejav obidvoch hráčok v posledných zápasoch, nemám o čom moc rozmýšľať. Dulgheru má tradične problémy s vlastným servisom a to môže byť dnes rozhodujúcim faktorom. Naopak domáca hráča pôsobí nielen pri podaní, ale aj pri výmenách veľmi isto. Rumunka bude bojovať do poslednej loptičky, ale na Španielku to nebude stačiť. Verím, že Medina Garrigues dokonca dokáže podať ešte lepší výkon ako včera.  

Tip: MEDINA G. (1,74)   

Autor: RADDECK

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt