Dnes je 23. 4. 2024, 14:39. Meniny má Vojtech.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164436
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

HOKEJ: Trinec - Vítkovice (OK)

www.tipni.com

Spočiatku som chcel dať tento tip do Tipu dňa, avšak nakoniec som sa rozhodol ho trošku rozpísať aj keď zrejme všetci vedia dobre o čo tu ide. Domáci Trinec má po minuloročnom vypadnutí už vo štvrťfinále túto sezónu na dosah majstrovský titul. Chýba im už len posledný krôčik, ktorý býva spravidla najťažší. Trinec podával počas celej sezóny vyrovnané výkony o čom svedčí aj víťazstvo v základnej časti. V štvrťfinále Play off porazili Litvinov 4:2 na zápasy a v semifinále vo výbornej sérií Sláviu 4:3, keď prehrávali už 1:3 na zápasy a tu sa ukázala ich najväčšia sila. Opierať sa budú rozhodne o výborne domáce zápasy, keď pred vlastnými fanúšikmi prehrali v ZČ z 26 zápasov len 6 pričom najväčšiu mieru má na tom ofenzíva, keďže priemerne skórujú doma až 4 góly na zápas. Tím okolo kapitána Radka Bonka na svojom zimáku prehral vo vyraďovacích fázach len jediný zápas proti Slávií. Jeden z hlavných rozdielov oboch tímov je podla mňa aj v defenzíve, keď Trinec sa môže opierať o skúsených bekov Krejíčeka, Hrabala, Zíba a oproti súperovi je ich výhodou, že puk nenahadzujú, ale snažia sa tvoriť, resp. vyvážať puk až do útočného pásma. Trinec vyhral oba domáce zápasy dá sa povedať s prehľadom, keď si pripísali výhry 5:2, resp. 2:0. Domáci z posledných 7 zápasov prehrali len jediný v sobotu v Ostrave 4:5 po predĺžení, keď Vítkovice ušli hrobárovi z lopaty a to vyrovnávajúcim gólom na 4:4 v poslednej minúte. Dnes to budú mať nesmierne ťažké, keďže ako už bolo spomínané v Trinci sa nevyhráva. Ako som už spomínal, tak podľa mňa bude rozhodovať hlavne defenzíva, keďže hostia ešte nevedia, s koľkými bekmi budú v tomto zápase počítať, keďže Trnka s Rehákem v sobotnom zápase nenastúpili a problémy mal aj ďalší obranca Malík. Ak aj nastúpia, tak nebudú určite v 100% poriadku. Hostia nie sú na súperových klziskách nijak extra nebezpeční, keď aj v Základnej časti získali len 29 bodov z 26 zápasoch, aj keď je pravda, že v semifiinále vyhrali dva zápasy u silných Pardubíc. Do finále postúpili cez Budejovice 4:2 na zápasy a Pardubice, ktorí im zobrali len jeden zápas. Hostia môžu mať určitú výhodu v tom, že dnes už nemajú čo stratiť.

V skratke: Keď si to tak zoberieme, tak na tento zápas ani nemusela byť analýza, keďže viacmenej všetci vidia do tohto zápasu, ale chcem, aby sa prelomila KO séria z analýz :) Ale nie, Trinec má rozhodne skúsenejšie mužstvo a pochybujem, že budú naťahovať oslavy majstrovského titulu na ďalšie zápasy.
 

Tip: 1

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt