Dnes je 24. 4. 2024, 18:45. Meniny má Juraj.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164439
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

FUTBAL: Reading - Leicester (OK)

www.tipni.com

V rýchlosti nazrime na zápas mužstiev z vrchnej polovice tabuľky v anglickej Championship. Reading pred dvoma mesiacmi zrejme ani len netušili, že v polovici apríla im bude patriť 5. miesto s len 3-bodovu stratou na 2. priečku, zaručujúcu aický postup medzi anglickú elitu. Takto vysoko ich vyšvihla momentálne neskutočná forma, keď neprehrali už 11 zápasov v rade, z čoho bolo posledných 7 duelov bez straty jediného bodu. V tíme je podľa vyjadrení hráčov i trénera absolútna pohoda k čomu pridáva ešte fakt, že v dnešnom zápase by nemal nikto chýbať a tak jediná starosť trénera McDermotta, ako sa aj vyjadril, je tá, že nevie koho uprednostniť v základe, keďže všetci jeho zverenci podávajú výborne výkony. V poslednom kole vyhrali 2:0 v zachraňujúcom sa Scunthorpe. Hlavnou výhodou Readingu je vyváženosť medzi ofenzívou a defenzívou, keďže sú druhým najlepším skórujúcim mužstvom a takisto ich priemer inkasovaných gólov sa pohybuje len okolo čísla 1. Na Madejski Stadium, ich domovskom stánku majú aktívnu bilanciu i štatistiku: 10 / 7  /  3  36:20. Reading by sa určite rád objavil po minuloročnom len priemernom 9. mieste po pár rokoch opäť v anglickej Premier league a reálne môžu nato pomýšľať aj priamym postupom z 2. miesta o ktoré však budú musieť ešte tvrdo zabojovať.

Hostiť budú Leicester, ktorý sa takisto netají, že by radi postúpili medzi anglickú elitu. Aktuálne im patrí 9. miesto s 9-bodovou stratou na ich dnešného súpera. Posunúť sa budú chcieť rozhodne minimálne na 6. miesto, zaručujúce baráž o Premier league. Na túto pozíciu strácajú 4 body. Počas celej sezóny majú viacmenej kolísavú formu, keď aj v ostatných 4 zápasoch zaknihovali výhru, prehru, remízu. V poslednom kole dosť prekvapujúco získali doma so zachraňujúcim sa Crystal Palace len bod za remízu 1:1. Na súperových trávnikoch prehrali väčšiu polovicu (11) svojich zápasoch a to pri dosť pasívnom skóre 24:37. Naposledy vonku uhrali bod v Middlesbrough po prestrelke 3:3. Pár kôl dozadu hrali aj u prvých dvoch celkoch tabuľky  a prehrali u nich vždy na 0.

V skratke: Je síce pravda, že každá séria sa raz končí, no Reading hrá naozaj v pohode a majú k dispozícií to najsilnejšie, čo majú. Reálne môžu pomýšľať aj na priamy postup, na ktorý strácajú len 3 body. Hostia takisto bojujú aspoň o barážové umiestnenie, no ich forma je kolísavá čo dokázali aj v poslednom kole. Prvý vzájomný zápas túto sezónu vyhral Reading vonku 2:1. Aj keď to bude ťažký zápas, s menšou dôverou si zahrám výhru domácich .

Tip: 1

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt