Dnes je 19. 4. 2024, 08:27. Meniny má Jela.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164419
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

FUTBAL: AIK Stockholm - IFK Goteborg (OK)

www.tipni.com

Na severe Európy vo Švédsku sa už pomaly rozbieha tamojšia liga, keďže Severania hrajú štýlom jar-jeseň a dnes je na programe nepochybne veľký šláger, aj keď to možno tak nevyzerá. 11- násobný majster krajiny AIK Stockholm zažil minulý rok naozaj zlú sezónu, keď ako obhajca skončili až na 11. mieste. Nový ročník, v ktorom majú za sebou už 3 zápasy zatiaľ neokúsili trpkosť prehry, keď hlavne vonku ich preverili silní súperi. V prvom kole uhrali na pôde Djurgardenu bezgólovú remízu a cez víkend vybojovali cenný bod z Elfsborgu po remíze 2:2. Na svojom Rasunda štadióne hrali doposiaľ len jeden zápas, keď v ňom zdolali nepredvídateľné Mjalby rozdielom triedy 3:0. Najlepším strelcom mužstva je podľa očakávania 3-gólový útočnk Bangura, ktorý nechýba v nominácií na dnešný zápas. Domácemu AIK by mal chýbať len útočník Engblom, na ktorého miesto by sa mal posunúť zo zálohy Ludberg, ako to bolo v poslednom zápase. O atraktívnosti tohto zápasu zrejme niet pochýb o čom svedčí aj počet predaných lístkov, keď do dnešného poludnia bolo predaných takmer polovicu vstupeniek z viac ako 30-tisícovej kapacity.

Súperom AIK bude rekordér v zisku domácich titulov a to IFK Goteborg, ktorý ich má na svojom konte už 18., no minulá sezóna bola takisto pre nich prepadákom, keďže skončili až na 7. mieste. V aktuálnom ročníku v doterajších troch zápasoch ešte nebodovali, pričom súperov mali všetkých kategórií. Oproti ich dnešnému súperovi hrali až dva zápasy doma, keď nestačili v 1. kole pred vlastnými fanúšikmi 0:1 s Orebrom, kolo neskôr odchádzali po prehre 1:3 z len priemerného Hackenu a cez víkend odchádzali hráči Helsingboru s plným bodovým ziskom po výhre 2:1 v Goteborgu.

V skratke: Ide o atraktívny šláger kola a podľa mňa domáci sú miernejšími favoritmi, keďže začiatok sezóny im vyšiel rozhodne lepšie ako hosťom, ktorí budú už pod menším tlakom. Výhodou AIK bude aj domáce prostredie, v ktorom sa v posledný dvoch z 3 vzájomných zápasoch nemýlili. Pre odvážnejších je tu tip na čistú jednotku s nádherným kurzom 2,5, no ja si zahrám stávku bez remízy, čiže DNB na domácich. (Ak domáci vyhrajú, tak vyhrávam aj ja, ak remízujú, vracajú mi vklad, ak prehrajú, tak mam smolu :D)
 

Tip: 1 DNB

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt