Dnes je 19. 4. 2024, 15:58. Meniny má Jela.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164420
Odporúčame
Šport na internete

RADY PRE ÚSPEŠNÉHO TIPÉRA

Vyhýbajte sa mužstvám alebo jednotlivcom z Ruska
Ako prvú radu by sme Vám odporučili vyhýbať sa tímom a jednotlivcom z Ruska a to vo všetkých športoch. Sú to práve reprezentanti tejto krajiny, ktorí sa starajú pravidelne o veľké a často šokujúce výsledky. Je ťažké povedať čím je to spôsobené, či je to už ich mentalita alebo iné možno trochu špekulatívne dôvody budete kľudnejší a nakoniec aj spokojnejší ak ich na tiketoch vynecháte.

Vyberte si vhodnú stávkovú kanceláriu
Rozhodnúť sa pre určitú stávkovú kanceláriu sa môžte aj podľa výšky kurzov ktoré ponúka na jednotlivé zápasy. Vo všeobecnosti treba brať do úvahy kvalitu www stránok, skúsenosti iných tipérov ale kredibilitu spoločnosti. Tu v zásade platí čím je stávková spoločnosť známejšia tým by mala byť aj lepšia od ostatných menej známych.

Na jeden tiket netipovať veľké množstvo zápasov
Odporúčame Vám tipovať na jeden tiket maximálne 4 zápasy. Optimálny počet zápasov je 1 až 2. S rastom počtu zápasov rastie síce aj výhra, ale enormne sa zväčšuje aj riziko prehry.

Získajte dostatok informácií o mužstvách a tímoch
Pri tipovaní by ste sa mali zamerať len na niekoľko súťaží o ktorých budete mať vždy aktuálne informácie. Najaktuálnejšie informácie nájdete na domácich stránkach tímov alebo súťaží, resp. serveroch, ktoré sa zaoberajú športovou problematikou. Mali by ste sledovať veci ako: zranenia kľúčových hráčov, aktuálna forma mužstiev, posledné odohrané zápasy (doma, vonku - napr. ak mužstvo prehralo posledné 2 zápasy doma a pred tým zvyčajne doma vyhrávalo, tak je veľká pravdepodobnosť, že v najbližšom zápase doma vyhrá a naopak) , štatistiky mužstva, ako hrali doteraz napr. doma. Keď prehrali doma, tak s akými mužstvami prehrali,keď vyhrali, tak s kým, vzájomné zápasy mužstiev za minulé sezóny. Netipovať mužstvá, ktoré dosahujú nevyspytateľné výsledky.Štatistiky mužstiev poskytuje množstvo serverov. Dobrým riešením jej aj zaobstarať si vhodný softvér na tipovanie, ktorý je veľmi dobrým pomocníkom pri tipovaní. Bez softvéru sa v súčasnej dobe zaobíde máloktorý úspešný tipér.

Netipovať zápasy s malými kurzami
Vyvarujte sa zápasom s malými kurzami (kurzy ako 1,15 a nižšie). Tieto kurzy Vám zvýšia Vašu výhru len o minimum, ale zato riziko neúspechu sa tu podstatne zvýši. Výnimku tvoria takéto malé kurzy v prípade, že ide o dvojtip, kedy je tip ešte poistený. Malými kurzami sú väčšinou ohodnotené zápasy lídra súťaže s outsiderom súťaže. A hlavne pri týchto zápasoch hraje veľkú úroveň psychika, t.j. sebavedomie lídra súťaže a podcenenie súpera vo veľkom množstve zápasov prinesie "vybuchnutie" favorita. A praktická ukážka potvrdzujúca toto pravidlo:

 

Radšej vsadiť väčší vklad, ako menší
Radšej tipujte menej častejšie, za väčšie sumy peňazí ako každý deň za malú sumu. Napr. netipujte každý deň po 100 Sk a 6 zápasov, ale vydržte do konca týždňa a vsaďte cez víkend 500 Sk na 2 zápasy. Vždy je lepšie hoc aj iba 100 Sk vyhrať, ako ich prehrať.

Dobrá psychika a sebaovládanie - základ úspechu
Asi najdôležitejšiu úlohu pri tipovaní zohráva psychologický faktor. Každý tipér chce vyhrať čím väčšiu sumu a čím sa mu viac darí, chce ešte viac. Preto pri nízkych vkladoch Vás to láka podať väčší počet zápasov a tým aj podstatne zvýšite riziko neúspechu. Naviac je to paradox, ale čím viac sa nám darí, tým sa viac púšťame do väčšieho rizika. Stanovujte si svoje ciele , plány a snažte sa ich aj dodržať. Nepodľahnite vidine veľkých ziskov a riadte sa starým dobrým "pomaly ďalej zájdeš".

Netipovať podľa kurzov!
Najlepším spôsobom ako vyberať zápasy je nevidieť kurzy, aké vypísala stávková kancelária a nakoniec sa "nezľaknúť" vyšších kurzov. Určite sa Vám stalo, že ste si vybrali zápas podľa určitých kritérií a potom, keď ste uvideli kurz, tak ste sa "zľakli" a nepodali ho a on vyšiel. Alebo ste len tak vbehli do stávkovej kancelárie, povyberali zápasy podľa kurzov, napr. zápasy s kurzom okolo 1,5 podali a väčšina zápasov skončila opačným výsledkom ako ste tipovali Vy a po preštudovaní zápasov ste prišli na to, že ináč to ani skončiť nemohlo.

 


Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt