Dnes je 18. 5. 2024, 16:56. Meniny má Viola.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano - 88929 (54%)

2, Nie - 75739 (46%)


Celkom hlasov: 164668
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

HOKEJ: Salzburg - Linz (OK)

www.tipni.com

Piatková analýza je zameraná na zmiešanú rakúsku ligu, v ktorej však dnes narazia na seba výsostne rakúske mužstvá a to dva kvalitné celky. Salzburg patrí posledné roky k absolútnej špičke Rakúska, keď posledných 5 rokov si zahrali vždy finále, pričom až v 3 prípadoch sa radovali z celkového prvenstva. Prebiehajúcu sezónu majú kolísavé výsledky, no ich posledné zápasy naznačili, že by mali začať bojovať o vedúcu pozíciu, ktorá momentálne prislúcha  Klagenfurtu so 6 bodovým náskokom pred Salzburgom. Tento aktuálny obhajca majstrovskej trofeje prehral doma v 7-mich dueloch len jediný pri obdivuhodnom skóre 33:16, čo je takmer 5 strelených gólov na zápas. Salzburg sa mohol aj v minulej sezóne popýšiť najlepším útokom ligy a tento rok by pri stúpajúcej forme by nemuselo byť inak. Každý zápas pred vlastnými fanúšikmi v hale s kapacitou nad 3 000 miest, ktorý vyhrali v riadnom hracom čase bol vždy o 2  a viac gólov. V ostatných 2 zápasoch mali ťažké zápasy a nestratili v nich ani bod, keď vyhrali vo Villachu 3:2 a kolo nato doma s Wiennou 4:2.

Hostiť budú zatiaľ najväčšie sklamanie doterajšieho priebehu súťaže  to Linz, ktorý sa stále nemôže spamätať z hrozného úvodu sezóny. Patrí im predposledné 9. miesto, keď v 15-ich dueloch prehrali až 11, čo je na vicemajstra hrozná vizitka. Po otrase mozgu je stále otázny štart skúseného beka MacKenzieho, ktorého by mužstvo potrebovalo ako soľ, keďže v utorňajšom domácom zápase hrali len na 5 obrancov. Hostia už viacmenej vo vyhláseniach spomínali nedeľný zápas proti Jesenicam, no o nejaký bod sa budú chcieť pokúsiť aj dnes a vyšvihnúť sa v tabuľke, no očividne nemajú veľké vyhlásenia, keďže poznajú silu súpera a to hlavne doma. Linz prehral posledné 3 zápasy v rade a ostatné 2 dueli vonku prehrali dosť vysoko a vždy strelili len jediný gól, čo je slabá vizitka. Zabudnúť zrejme stále nezabudli ani na hanebný debakel zo Záhrebu 7 kôl dozadu, kde prehrali 0:9!!!

V skratke: Salzburg ako obhajca je doma silným mužstvom a neočakáva sa, že budú strácať body na vlastnom ľade. Majú výbornú ofenzívu, ktorej sekunduje dobrá obrana, čiže vyrovnané mužstvo. Hostia sa trápia s maródkou v zadných radoch a stále sa nevie, s koľkými bekmi nastúpia. Začiatok sezóny im nevyšiel a stále sa trápia. Keby sa hral tento zápas na konci minulej sezóny, tak kurzy sú pomerne vyrovnané, no dnes je favorit jasný a ten by podľa mňa mohol vyhrať aj o dva a viac gólov.

Tip: Salzburg hcp -1,5

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt