Dnes je 18. 5. 2024, 19:57. Meniny má Viola.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano - 88934 (54%)

2, Nie - 75741 (46%)


Celkom hlasov: 164675
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

FUTBAL: Wolfsburg - Stuttgart (OK)

www.tipni.com

V poslednú októbrovú sobotu sa naskytol celkom zaujímavý zápas v nemeckej Bundeslige, kde nastúpia tímy, ktoré nemôžu byť spokojné s ich aktuálnym postavením. Wolfsburg sa v úvode sezóny pomerne dosť trápi, keď im v tabuľke patrí nelichotivá 13. priečka, pričom pred 2 rokmi sa tešili z majstrovského titulu. Aktuálnu bilanciu majú negatívnu a  to 3-1-5. Na svojom štadióne vlci majú predsa len o čosi lepšiu úspešnosť, no ani bilancia 2-0-2 a skóre 9:8 nieje uspokojivá vizitka. Tréner Wolfsburgu McClaren sa vyjadril, že situácia síce nieje najlepšia, avšak na 3. miesto strácajú len 6 bodov, čiže je to trošku aj optický klam tabuľky. Vraj sa potrebujú chytiť a zápas proti Stuttgartu by mohol byť ten správny, aj keď pozná silu súpera, ktorý sa momentálne trápi takisto. Hráči ako aj tréner sa chcú opierať na týždňové víťazstvo v národnom pohári v provinčnom tíme Victoria Hamburg 3:1 a chcú nadviazať na dobrý výkon. Domácich môže tešiť takmer kompletný káder, keďže zranený je len dlhodobo Friedrich a cez týždeň pribudol na injury list skúsený brankár Benaglio. To je však všetko a k dispozícií budú domácemu trénerovi aj jeho tri najväčšie opory, ktoré zaznamenali až 15, z celkových 16 gólov a to Džeko, Grafite a Diego, pričom Grafite strelil v ostatných 8-mich zápasoch až 6 gólov. Tu je teda sila mužstva, čiže nieje len v jednom hráčovi, ale vo viacerých. Vlci prehrali posledné 2 zápasy a to doma s Leverkusenom 2:3 a pred týždňom v Norimberku 1:2. Každý domáci zápas čo hrali, tak rozvlnili súperovu sieť minimálne 2 krát.

Na svojom 22-tisícovom Wolfsburg štadióne privítajú tím, ktorý v uplynulej sezóne skončil na 5. mieste a to Stuttgart. Hostia sa takisto trápia, keď im momentálne prislúcha až 14. miesto za zisk smiešnych 7 bodov. Vonku je to ešte hroznejšie, keď na súperových štadiónoch vydolovali dokopy len jediný bodík a to 2 týždne dozadu v Schalke 2:2. Vonku prehrali dokonca aj v priemerných tímoch ako Freiburg či Norimberk. Tešiť ich môže azda len výhra z posledného kola nad St. Pauli 2:0, čo však bola viacmenej povinná jazda. No poďme k dôvodu, prečo tipovať dnes proti Stuttgartu. V dnešnom zápase by nemalo nastúpiť minimálne 6 hráčov základnej zostavy! K skúsenému obrancovi Švajčiarovi Degenovi, ktorý je zranený dlhodobo a vykartovanému obrancovi Dellpieremu cez týždeň pribudlo až 6 mien. Trénerovi Jensovi Kellerovi budú v dnešnom zápase chýbať ďalší dvaja skúsení obrancovia a to stopér Niedermeier s Bokom, ktorí odohrali takmer všetky zápasy, záložnici Didavi a Gentner, kde hlavne druhý menovaný je stabilný člen základu (odohral všetky zápasy). A aby toho nebolo málo, vpredu by takmer s určitosťou nemal nastúpiť útočný dvojzáprah Marica s Pogrebnyakom, pričom obaja odohrali až 8 z 9-ich zápasov. A to Pogrebnyk strelil už 5 gólov. Celkovo by tak hostia  v tomto dueli nemali počítať s 9-imi zo 16-ich strelených gólov.

V skratke: Je to určite jeden zo šlágrov kola, avšak málokto pred začiatkom ligy by očakával také umiestnenia týchto tímov, aké momentálne majú. Vlci chcú bodovať naplno a vyšvihnúť sa tak dopredu v tabuľke a takmer kompletný káder by mal k tomu dopomôcť. Naopak hostia by mali nastúpiť bez mnohých skúsených hráčov, čo by sa rozhodne malo na výkone prejaviť. Posledné 3 roky vždy vyhral domáci tím a Wolfsburg vždy o 2 a viac gólov. V tomto dueli zrejme treba očakávať over, avšak za omnoho krajší kurz si rozhodne zahrám tip na domácich, aj keď v niektorých stávkových ide kurz na Wolfsburg hore.

Tip: 1

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt