Dnes je 18. 5. 2024, 15:59. Meniny má Viola.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164661
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

FUTBAL: YB Bern - Stuttgart (OK)

www.tipni.com

V trošku netradičný deň a to v stredu je na programe Európska liga a na jeden zápas do Švajčiarska sa pozriem bližšie. Domáci Young Boys prešli do skupinovej fázy dosť prekvapujúco, no hrali o skupinovú fázu Ligy majstrov, v ktorej neuspeli. Najskôr vyradili turecký veľkoklub Fenerbahce, no v poslednom kole pred hlavnou súťažou vypadli s Tottenhamom, ktorého však dokázali doma zdolať po veľkej prestrelke 3:2. Doma sú neskutočne silný tím a má to svoje opodstatnenie. Svoje zápasy hrajú na jednom z najkrajších štadiónov v Európe a to v Berne a tento štadión má umelý trávnik, s čím má problém každé mužstvo a tak sa netreba čudovať keď tento rok v Európskych súťažiach na ňom v 4 zápasoch strelili až 11 gólov, pričom v každom zápase to boli minimálne 2 vsietené góly a stratili na ňom len 2 body za remízu s Tottenhamom. Ako som už písal, žiadne mužstvo sa tam tak rýchlo nedokáže aklimatizovať, čo aj verejne potvrdili viacerí tréneri. V tabuľke im patrí 2. miesto so 6 bodmi a reálnou šancou na postup, no dnes by mali bodovať naplno, keďže v poslednom kole nastúpia v ťažkom zápase na španielskej pôde v Getafe. YB Bern hrali vonku 2 zápasy, no oba prehrali a oba na 0. Doma však zdolali Getafe 2:0 a Odense 4:2.

Ich súperom bude pre slovanistov určite známe mužstvo a to Stuttgart. Tento celok už má postup istý, keďže nestratili ani jediný bod s famóznym skóre 9:1 a tak sa môžu skôr viac sústrediť na domácu ligu, kde sa dosť trápia. V oboch zápasoch čo hrali vonku, tak bola hranica 2,5 prekonaná.

V skratke: Domáci majú obrovskú výhodu v umelej tráve a na výsledkoch je to vidno, keď stratili len 2 z 12-ich bodov v tohtoročných pohárových zápasoch. Vždy strelili minimálne 2 góly. Dnes pochybujem, že neskórujú, keďže by mali bodovať naplno. Ich súperovi už teoreticky nejde o nič a tak môže postaviť "B" a sústrediť sa na ligu. Prvý zápas v Stuttgarde sa skončil výhrou domácich rozdielom triedy a to 3:0. Kurzy idú pomerne dosť dole na mužstvo z hlavného mesta, no ja skúsim za vyššiu dôveru tip na over.

Tip: over 2,5g.

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt