Dnes je 18. 5. 2024, 16:32. Meniny má Viola.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164665
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

HOKEJ: IFK Helsinki - Jokerit Helsinki (KO)

www.tipni.com

V dnešnej analýze sa pozrime na šláger a zároveň derby fínskej hokejovej ligy, kde sa stretnú mestskí rivali z Helsínk, hlavného mesta Fínska. Populárny klub IFK Helsinki sa po slabších sezónach, keď neprechádzali cez štvrťfinálové brány akoby tento ročník naštvali hneď od začiatku a po 29 odohraných zápasoch im prislúcha výborné 2. miesto so 7-bodovou stratou na lídra Jyvaskyla, no zápasom k dobru. Klub, z ktorého odišlo viacero skvelých hráčov do NHL ako bratia Ruutu-ovci, Backstreom či Oli Jokinen je aktuálne poskladaný takmer výhradne z domácich hráčov, pričom v tíme majú len dvoch Američanov. Po 29 odohraných zápasov bodovali naplno v riadnej hracej dobe až v 17-ich prípadoch a s vysoko aktívnym skóre 107:62, čo je najlepší útok ligy vôbec. Na svojom nádhernom "zimáku" s kapacitou nad 8 tisíc divákov v riadnom hracom čase neprehrali ešte ani jediný duel. Jedinú prehru zaznamenali na svojom ľade až po predĺžení. Celkovo tak v 14-ich zápasoch tak vyhrali v riadnom hracom čase až 11, čo je obdivuhodná bilancia a to pri naozaj famóznom skóre 66:21. To je priemer takmer 5 gólov na zápas a to už je naozaj vysoké číslo. Naposledy si to odniesli hráči Lahti, ktorých zdolali vysoko 5:0. Ani jedno z top tímov tu teda nedokázalo vyhrať a len pre zaujímavosť, tretí celok ligy Assät Pori tu vybuchli po debakli 3:11! Aktuálne IFK Helsinki ťahajú sériu 4 zápasov bez prehry.

Ich súper je nemenej známy tím a to Jokerit Helsinki, ktorým však momentálne patrí až 8. miesto. S bilanciou 11-3-5-9 a mierne aktívnym skóre 81:79. Tento 6 násobný majster krajiny by určite rád zopakoval majstrovské oslavy po 9 rokoch, ale to by museli začať vyhrávať a dostať sa do Play off. Vonku sa im moc nedarí, keď podávajú len priemerne-podpriemerné výkony. V 14-ich dueloch až 10 prehrali, pričom aktuálne ťahajú dosť dlhú sériu bez výhry na súperovom ľade a tá séria je už na čísle 7! O ich slabých výkonoch hovorí napr. aj prehra u posledného tímu tabuľky Lahti a to hanebne 0:6. V poslednom kole nestačili v súboji s Oulu na ich ľade, keď prehrali 1:2pp.

V skratke: Ide o atraktívny súboj dvoch tímov z jedného mesta, tzv. derby. Ak by to nebol zápas mužstiev, z jedného mesta, tak kurzy by šli určite nižšie na domácich. Tým jednoznačne viac verím a to hlavne kvôli momentálnemu umiestneniu a veľkej sile domácich zápasov. Hostia naopak sa vonku trápia. Kurz na domácich je dosť lákavý, no ja si pre istotu zahrám tip na víťazstvo domácich, či už v riadnom hracom čase, alebo po ňom s celkom solídnou dôverou. Odvážnejší si môžu skúsiť tip na HIFK po 60 minútach.

Tip: IFK Helsinki víťaz zápasu

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt