Dnes je 18. 5. 2024, 19:57. Meniny má Viola.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164674
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

FUTBAL: Aris - Rosenborg (OK)

www.tipni.com

Po menšej prestávke čo sa týka analýz je tu podrobnejší rozbor opäť a to zo skupinovej fázy Európskej ligy, kde ešte nieje o všetkom rozhodnute. Domáci Aris Solun je prekvapujúco v skupine B na postupujúcom 2. mieste. Za 2 výhry a jednu remízu v 5-ich zápasoch im prislúcha 7 bodov, čo je totožné s ich konkurentom o spomínanú postupovú priečku. Tým konkurentom je obhajca celkového víťazstva Atletico Madrid. Aris má všetko vo svojich rukách, keďže oba zápasy s týmto klubom vyhrali a tak môžu predčasne vyradiť španielsky celok. Povedzme si pravdu, Grékov takmer každý pred začiatkom skupinovej fázy tipoval na posledné miesto. Na domácom štadióne s kapacitou 22 tisíc divákov, kde bude dnes určite slušná návšteva, v 2 zápasoch čo hrali ešte neprehrali a ani neinkasovali. V 1. kole prekvapujúco zdolali Atletico Madrid najtesnejším rozdielom 1:0 a s už istým víťazom skupiny, ktorým je Leverkusen sa rozišli po bezgólovej remíze. Keď sme pri Arise a sile jeho domáceho prostredia, treba spomenúť jednu zaujímavosť, ktorú zrejme málokto vie. Doma v európskych pohároch neprehrali už neuveriteľných 40 rokov, čo je 23 zápasov - (12 výhier, 11 remíz). To je naozaj obdivuhodná bilancia. Je to mužstvo, ktoré vyniká hlavne prepracovanou defenzívou, čím je známy celý grécky futbal. O senzáciu, ktorá im dala šancu na postup, sa postarali v poslednom kole, keď vyhrali na pôde priameho konkurenta Atletica Madrid 3:2, čo bola vôbec prvá výhra gréckeho tímu na španielskej pôde po 48 zápasoch (kurz 12). Inak zvyšné 2 prehry zo súperových ihrísk boli vždy o gól, takže žiadne debakle. Oproti hosťom majú jednu veľkú výhodu, že grécka liga sa ešte hrá, narozdieľ od tej nórskej. Aris je v domácej lige na 5. mieste a v generálke na dnešný duel remizovali 1:1 v O. Volos.

Rosenborg je v skupine na poslednom mieste za zisk 3 bodov, ktoré si pripísali po výhre práve proti ich dnešnému súperovi. Majú vysoko pasívne skóre a to 3:11, keď v oboch dueloch, čo hrali vonku vyfasovali debakle. V Leverkusene 0:4 a v Madride 0:3. Je to pomerne známa vec, že Nóri vonku moc nevedia hrať. Ďalšia ich nevýhoda, ako bolo už spomenuté, je že nemajú zápasovú prax, keďže ich liga už dávno skončila, čo sa musí určite odzrkadliť na ich výkonoch. V poslednom kole EL prehrali najtesnejším rozdielom 0:1 doma s Leverkusenom  a prišli tak celkom šancu na postup do vyraďovacích bojov. Vonku sa im teda nepodarilo ešte ani skórovať. Športovú motiváciu nemajú žiadnu a každý športovec vie, že motivácia k lepším výkonom je dôležitý faktor na zvýšenie výkonu.

V skratke: Aris má výhodu domáceho prostredia, ktoré si strážia už 40 rokov bez prehry. Majú obrovskú motiváciu a to, že môžu vyradiť obhajcu trofeje Atletico Madrid, ktorý hrá doma s Leverkusenom. Gréci majú teda všetko vo svojich rukách. Rosenborg je na poslednom mieste bez možnosti posunu vpred a takisto aj bez motivácie. Ich liga sa už dávno nehrá a tak fyzicky sú takisto neni natom najlepšie. Všetko teda hovorí v prospech domácich a za nižšiu dôveru si zahrám tip na víťazstvo domácich o 2 a viac gólov za pekný kurz.

Tip: ARIS hcp -1,5

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt