Dnes je 23. 4. 2024, 19:19. Meniny má Vojtech.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164438
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

TENIS: Simon - Cuevas (KO)

Z dnešných dvojhier na turnaji v Miami ma zaujal duel Francúza Gillesa Simona a Uruguajčana Pabla Cuevasa. Podľa stávkových kancelárií je s priemerným kurzom 1,34 jasným favoritom francúzsky tenista. O Simonovi som už vo svojich analýzach párkrát písal a väčšinou som veril v jeho víťazstvo. Dnes to však vidím inak. Gilles odohral v Miami jediný zápas a to predvčerom s "veteránom" Schuettlerom (6-4, 6-3). Na tohto tenistu mal šťastie aj na turnaji v Indian Wells (6-3, 7-6), kde však vypadol s Karlovičom 3-6, 3-6. Francúz vždy patril medzi jedných z najlepších obranárov. Je to tenista s výbornou hrou od základnej čiary a solídnym servisom. Simon sa vyžíva v dlhých výmenách a čaká na chyby súperov. Naopak často má problémy proti pasívnym hráčom, pretože nerád diktuje hru. 

Cuevas sa postaral v Miami o veľké prekvapenie, keď v predošlom kole vyradil obhajcu titulu Andyho Roddicka. Uruguajčan podal výborný výkon a jeho víťazstvo nebolo náhodné. Cuevas sa prezentoval skvelým servisom, veď Roddickovi nasúkal až 15 es a odvrátil všetky štyri brejkové príležitosti. Sám si vypracoval až sedem brejkbalov a na výhru mu stačilo premeniť jediný. 67. hráč svetového rebríčka je veľký bojovník a keď je vo forme dokáže byť nepríjemným súperom pre každého hráča. Je to univerzálny tenista, ktorý dokáže hrať od základnej čiary, ale nie je mu cudzia ani hra na sieti. Okrem veľmi dobrého servisu disponuje parádnym beckhandom. 

Verím, že Pablove šance sú dnes ďaleko väčšie ako ukazujú kurzy. Treba poznamenať, že Francúz zaznamenal v posledných týždňoch mierny pokles formy a naopak Cuevasova hra má stúpajúci trend. Ak Uruguajčan dokáže zopakovať výkon z predošlých zápasov, postará sa o ďalšie prekvapenie.      

Tip: CUEVAS (3,55)   

Autor: RADDECK

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt