Dnes je 23. 4. 2024, 16:52. Meniny má Vojtech.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164437
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

TENIS: Ferrer - Fish (KO)

V Miami sú už na programe štvrťfinálové zápasy mužskej dvojhry. Domáci tenista Mardy Fish si zmeria sily so Španielom Davidom Ferrerom. Fish bude dnes bojovať nielen o postup do semifinále turnaja, ale aj o post americkej jednotky. Domáci tenista predvádza v Miami dobrý tenis. Na jeho rakete skončili Benneteau (6-4, 6-3), Gasquet (6-4, 6-3) a včera Del Potro (7-5, 7-6). Hlavne jeho víťazstvo nad Argentínčanom bolo dosť nečakané, ale treba povedať, že zaslúžené. Fish bol včera aktívnejším hráčom a v koncovkách obidvoch setov mal aj šťastie. Američan má kvalitný servis, dokáže hrať na sieti a v poslednej dobe zlepšil hru od základnej čiary.

Favoritom zápasu je však 6. hráč svetového rebríčka, David Ferrer. Španiel predvádza v Miami výborný tenis a postupuje pavúkom ako nôž maslom. Bez väčších problémov si postupne poradil s Kunitsynom (6-2, 6-1), vo forme hrajúcim Devvarmanom (6-4, 6-2) a aj s prekvapením turnaja, krajanom Granollersom (6-1, 6-2). Ferrer je hráč s neuveriteľnou kondíciou a asi nedobitnou obrannou hrou. Španiel je univerzálny hráč, ktorý dokáže meniť rytmus hry a často dostáva súperov pod tlak. U tohto tenistu by som ťažko hľadal nejaké slabiny. 

Stávkové kancelárie výrazne favorizujú Španiela, aj keď treba priznať , že kurz okolo 1,56 nie je atraktívny. Napriek tomu si myslím, že Ferrer potvrdí rolu favorita a postúpi do semifinále. Dôležitú úlohu bude zohrávať kondícia a domáci tenista už odohral tri náročné zápasy. Ferrer dokáže svojich súperov doslova uštvať a navyše dnes by malo byť v Miami slnečno a poriadne horúco. Domáci tenista nemá stále úplne v poriadku problémový členok a jeho pohyb bude zrejme počas zápasu s pribúdajúcim časom mierne obmedzený. Obidvaja hráči sú vo forme, ale Ferrer má viac síl a v dlhých výmenách bude mať navrch.                   

Tip: FERRER (1,56)   

Autor: RADDECK

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt