Dnes je 24. 4. 2024, 05:14. Meniny má Juraj.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164438
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

TENIS: Kavcic - El Amrani (Z)

Túto analýzu začnem trochu netradične. Je tu opäť turnaj v Casablance a na scéne sa objaví domáci tenista Reda El Amrani. Tento hráč obhajuje na turnaji minuloročnú štvrťfinálovú účasť. Pamätám si, ako by to bolo len včera, El Amraniho zápas s Gabashvillim na tomto turnaji presne pred rokom. Vtedy som v nemom a "naivnom" úžase sledoval čo sa deje na dvorci. Zápas bol vyrovnaný napriek tomu, že jasným favoritom bol s predzápasovým kurzom 1,22 ruský tenista. V treťom rozhodujúcom sete sa domáci tenista zranil a prehrával 1-4. El Amrani doslova "poskakoval" na jednej nohe a po výmenách nedokázal ani stáť na nohe. Kurz bol vtedy na Gabashvilliho 1,01 a stalo sa niečo "NEMOŽNÉ". Zrazu ruský tenista začal strieľať loptičky do siete či dva metre mimo kurtu. K tomu pridal Gabashvilli niekoľko dvojchýb a prekvapenie s neuveriteľným obratom bolo na svete. Samozrejme išlo len o veľké divadlo, ktoré som však vtedy nepochopil. Od tej doby som sa začal na "pochybné" tenisové zápasy pozerať inak a len čakám kedy sa objaví ďalší. O ruskom hráčovi som v súvislosti s takýmito zápasmi už písal a preto si myslím, že aj pred rokom to bolo celé jeho dielo. Preto si ani nedovolím tvrdiť, že sa niečo podobné udeje aj dnes. 

Obidvaja dnešný súperi nie sú po zdravotnej stránke v úplnom poriadku. El Amrani si pred troma týždňami zranil koleno, ale podľa jeho vyjadrení by mal byť momentálne fit. Naopak Kavcic skrečoval pred týždňom pre bolesti v členku zápas 1.kola na challengerovom turnaji v Barlette. Domáci tenista obhajuje štvrťfinále z minulého roku takže na jeho strane bude silná motivácia. Navyše ide o lokálneho hráča a domáci fanúšikovia mu určite vytvoria skvelú atmosféru. Slovinský tenista pravdepodobne nie je na 100 percent v poriadku a tak si myslím, že nie je vylúčený ani prípadný skreč. Podľa toho čo som videl v Casablance minulý rok, by som sa ani nečudoval keby Kavčič vyhral prvý set a potom skrečoval. Verím, že sa domáci hráč postará o ďalšie prekvapenie. 

Tip: EL AMRANI (3,00)   

Autor: RADDECK

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt