Dnes je 20. 4. 2024, 13:10. Meniny má Marcel.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164425
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

FUTBAL: Augsburg - Furth (KO)

www.tipni.com

Piatok je tradičný čas predohrávok a dnešná analýza bude z jednej z troch zápasov druhej Bundesligy, kde nazrieme na bavorské derby. Augsburg po minuloročnom 3. mieste nezvládli baráž o postup do Bundesligy a tak majú tento rok ďalší pokus. Tento tím však pred 9. rokmi hrali ešte len 4. ligu, avšak ich jasným cieľom je aj tak postup medzi nemeckú elitu. Momentálne sú na výbornom 2. mieste, keď v 29-ich zápasoch získali 57 bodov a tak im patrí postupovú pozícia s dvojbodovým mankom na lídra Hertu. Pýšiť sa môžu takisto výborným skóre, momentálne 52:21. Pred 3. mužstvom Bochumom majú náskok 2 body, takže každé zaváhanie by bolo určite citeľné. Na svojom peknom štadióne Impulz Arena, ktorý hlásia už teraz vypredaný (kapacita nad 30 tisíc miest) nezvyknú púšťať body, keď v doterajších 14 odohraných zápasoch vyhrali až 9 a zdobí ich hlavne výborná ofenzíva s priemerom 2 góly na zápas a niečo pod jeden inkasovaný gól na zápas. Aktuálne ťahajú sériu 8 zápasov bez prehry v rade, pričom len v dvoch prípadoch sa netešili z plného bodového zisku. Brankár Jentzsch si drží čisté konto už viac ako 270 minút a dnes by toto číslo určite rád čo najviac predĺžil. Podľa predzápasových vyhlásení je jasným cieľom domácich zisk 3 bodov. Trénerovi Luhukayovi stále chýbajú traja hráči, stredopoliari Ndjeng, Leitner a Framberger. Všetko sú to však len viacmenej striedajúci hráči a ich absencia by nemala byť citeľná. Pozitívnejšou správou je však už návrat 8-gólového útočníka Michaela Thurka a japonského stredopoliara Hosogaia.

Hostiť budú Furth, ktorý hrá už dlhé roky 2. Bundesligu a minuloročné 11. miesto bolo ich najhoršie umiestnenie za posledných 10 rokov. Aktuálne im však patrí pekné 4. miesto so 7-bodovou stratou na ich dnešného súpera. Po Augsburgu je to druhý najlepší tím, čo sa týka obrany a vonku takisto moc gólov neinkasujú, keď priemer je pod číslom 1 inkasovaného gólu na zápas. Bilancia 6-4-4 a skóre 19:12 nasvedčuje ťažkému zápasu. V posledných 3 zápasoch si pripísali všetky možné kombinácie, keď najskôr prehrali doma s Hertou 0:2, potom v Aue uhrali bezgólovú remízu a pred týždňom zdolali na svojej pôde Duisburg 2:1. V tomto atraktívnom meraní síl im bude chýbať 5 hráčov - obrancovia Falkenberg (15 zápasov - 0 gólov), Schrovk (17-1), útočníci Nothe (11-2), Onuegbu (18-4) a momentálna brankárska jednotka Grun. Hostia budú teda z tohto pohľadu na tom omnoho horšie.

V skratke: V tomto bavorskom derby narazia na seba najlepšie brániace tímy ligy, avšak ofenzíva domácich je určite na kvalitnejšej úrovni. Hnať ich bude viac ako 30 tisíc fanúšikov a zaváhanie v dnešnom zápase ich môže stáť aktuálne 2. miesto. Prvý vzájomný zápas tejto sezóny sa skončil nerozhodne 1:1, no ja verím, že dnes budú úspešnejší domáci. 

Tip: 1

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt